Udforsk forretningspotentialet og få serveret en række attraktive synergier til din Microsoft forretning.

Gevinsterne ved et toptunet it miljø kan aflæses direkte på bundlinjen og produktiviteten.

Du har sikkert en ide om, hvor du kan optimere jeres forretning. Men ved du, hvordan du leverer driftsoptimeringen ved at bygge videre på din Microsoft-forretning? Hvordan du kan optimere din indtjening og differentiere dig fra dine konkurrenter? Og hvordan sikrer du at forblive attraktiv overfor dine kunder?

Få svarene på ”Microsoft and friends”. Her dykker vi ned i Microsoft løsninger som Azure, Office 365 og Hyper Converged Infrastructur og udforsker forretningspotentialet samt de synergier, du kan opnå med en række førende IT producenter og hvordan du kan styrke dit salgsarbejde med ArrowSphere.

Få nye vinkler til hvordan du styrker din eksisterende Microsoft-investering ved at bruge den som løftestang til et mere enkelt, automatiseret og virtualiseret it-miljø. Kom i dybden med gevinstpotentialet, der kan være centralt for virksomhedens fortsatte udvikling og jeres arbejde med at omkostningsreducere.

Få Microsoft’s bud på trends og planer for fremtidens Microsoft miljø. Og træk på hands-on erfaring fra fremtrædende producenter af værktøjer, der optimerer performance i applikationer, netværk og sikkerhed i virtuelle datacentre såvel som det øvrige it-miljø.

En dag med kvalificeret inspiration og konkret viden om, hvordan du skaber varige, målbare forretningsmæssige gevinster ved gøre din Microsoft investering til dit fremtidige strategiske valg.


Se dagens program nedenfor
 


 
 
TID

Torsdag d. 31. august 2017
Kl. 09:00 - 15:00


STED

Langelinie Pavillonen
Langelinie 10
2100 København Ø


PRIS

Deltagelse er gratis!

 
 
AGENDA

 
 
09.00 – 09.30

Morgenmad og registrering

 
 
 
 
09.30 – 09.45

Velkommen

v. Christian Lautsen, Nordic CSP Director & BUM Microsoft DK, Arrow

 
 
 
 
09.45 – 10.15

Del I: Office 365 og Your Future Workplace

"Your Future Workplace" er et nyt, deltagerdrevet demokoncept. Helten er ikke lange produktbeskrivelser, specifikationer og lister af features. Kunderne får lov til at anvende produkterne hands-on og guides gennem relevante scenarier af deres Microsoft-partner. Få en introduktion til konceptet og hør du kan bruge det enten til at løfte adoption eller skabe mersalg. 
v. Andreas Stahl, Microsoft


 
 
 
 
10.15 – 11.00
10.15 – 10.35

 10.40 – 11.00


Office 365 and friends


Spor 1

Hold Ransomware og andre trusler væk fra Office 365
Hør hvordan du kan kommunikere i skyen på en endnu mere pålidelig måde og samtidig have en øget sikkerhed i Office 365. 
v. Kim Due Andersen, Trend MicroVeeam backup for Office 365
Microsoft Office 365 enables your Veeam solution to work anywhere, anytime, without the need to maintain your own email infrastructure. It also provides a great way to minimize your on-premises footprint and free up IT resources. 
v. Martin Plesner-Jacobsen, Veeam

Spor 2

Microsoft Advanced Threat Protection
Beskyt dine kunder mod Cryptolocker og andre Cyberangreb. 
v. Microsoft 


Securing Office 365 with Symantec
Mens Office 365 tilbyder robust funktionalitet fra et messaging- og samarbejdsperspektiv, finder mange organisationer, at de stadig har brug for ekstra muligheder for at få et tilfredsstillende økosystem. Symantec Cyber Defense platform tilbyder integreret sikkerhed i flere lag bl.a. gennem avanceret trusselsbeskyttelse til e-mail, Enterprise DLP og stærk authentication.
v. Ola Rehnberg, Symantec


 
 
 
 
11.00 – 11.15

Pause

 
 
 
 
11.15 – 11.45

Del II: Hyper Converged Infrastructure

Med Azure Stack udviskes grænserne mellem Azure og dit eget datacenter. Gennem templates styres servernes karakteristika samt hvor nye servere installeres. Kombinerer du med OMS får du samtidig en række værktøjer, f.eks. overvågning der også fungerer på tværs af din private cloud og Azure.

Få en kort introduktion til Azure Stack og OMS. Få samtidig adgang til vores OMS demo site så du selv kan dykke ned i de mange muligheder. 
v. Ken Hyld, Microsoft


 
 
 
 
11.50 – 12.35

Microsoft Hyper Converged Infrastructure & friends

 
 11.50 – 12.10
 


12.15 – 12.35


Spor 1

Afliv myterne om den kommende persondataforordning.
Hør hvordan du overholder 6 afgørende punkter i forhold til Persondataforordning og hvordan du med Microsoft og Friends opnå den optimale sikring. 
v. Torben Clemmesen, Arrow


 


Dark Data - Foretag en risikovurdering og skab synlighed og  indsigt i virksomhedens filstruktur
18. maj 2017 træder den nye EU persondataforordning (GDPR) i kraft.  Med hundredvis af netværk shares, millioner af filer og tusindvis af brugere kan det være svært at skabe et overblik og uden at kende sine data kan det være svært at leve op til kravene. 
v. Jesper Berth, Arrows Veritas specialistSpor 2

Lenovo ThinkAgile for Azure Stack
- An Integrated, Turnkey Hybrid Cloud Solution, Deployed in Your Data Center

Hør hvordan du med ThinkAgile SXM opnår et simplificeret og accelereret privat eller hybrid cloud integration, så du kan fokusere på applikationsudvikling og modernisering af dit datacenter. Hvordan kommer Azure til dit datacenter som en samlet unified stack.
v. Kim Serup, Lenovo


Infrastructure og Licensering
- Friends or not?!

Ifølge Gartner er definitionen på IT-infrastruktur: "The system of hardware, software, facilities and service components that support the delivery of business systems and IT-enabled processes."

Men hvor er licenseringsdelen henne i denne definition? Hør LicenseWatch løsning til Service Providere – en løsning alle har ventet på i mange år! 
v. Vagn Køhler, LicenseWatch


 
 
 
 
12.35 – 13.20

Frokost og netværk

 
 
 
 
13.20 – 13.50

Del III: Azure

Lær mere om den hurtigst voksende cloud platform Microsoft Azure
Hvordan kan du som forhandler og Microsoft partner støtte op om din kundes digitale transformation? Få indblik i CSP (Cloud Solution Provider) programmet og hvorledes en cloud forretningsmodel kan give dig større relevans i markedet.
v. Torben Juhl, Microsoft


 
 
 
 
13.55 – 14.40
13.55 – 14.15


 

14.20 – 14.40


Azure and friends


Spor 1

Fortinet Security Fabric dækker også Azure
Microsoft Azure er en let tilgængelig og særdeles robust public cloud platform. Det er dog vigtigt at huske på, at det bare er ... en public cloud. Virksomheder, der har behov for sikkerhed ud over den allermest grundlæggende infrastrukturbeskyttelse, skal derfor aktivt gøre noget for at beskytte deres cloud applikationer og data.
v. Morten Bonde, Fortinet


Microsoft and Citrix – bedre sammen; 
Hør hvad Citrix tilbyder i Azure. Hvordan kommer du i gang med Citrix i Azure eller hvordan udvider du din Citrix XenApp eller XenDesktop løsning til Azure? Er du ny i Citrix? Hør om Applikationer som en service, Desktop (VDI) Windows 10 i Azure, sikkerhed med Citrix i Azure med Netscaler eller Wan Virtualisering. En kort introduktion til hvordan din arbejdsplads kan blive fleksibel med Citrix og Microsoft. 
v. Bjørn M. Riiber, Citrix

Spor 2

Platespin – your migration tool
The Cloud promise is driving a high demand for server migration projects.

See how Micro Focus can simpify and scale up your capability to win more business.
v. Douglas Ribeiro, MicroFocus
 


 
 
 
 
14.40 – 15.00

Tak for idag

 
 
 
 
Kontakt

 
 
Christian Laustsen

Nordic CSP Director & BUM Microsoft DK
christian.moller.laustsen@arrow.com
+45 3016 1344


Anne Withander

Marketing Project Manager
anne.withander@arrow.com
+45 3016 1326