Arrow Aruba Inspiration Day 2019
28. august | Rungstedgaard

Den 28. august 2019 afholder vi årets Arrow Aruba Inspiration Day i skønne omgivelser på Rungstedgaard, og vi vil glæde os til at byde slutkunder og it-partnere velkommen.

Omdrejningspunktet for dette års inspirationsdag er danske kundecases, Københavns Kommune og EFIF, som har valgt Aruba til at hjælpe med at løse forskellige typer af udfordringer i deres it-infrastruktur, samt hvordan dette har bidraget positivt til deres forretning.

Vi giver dig selvfølgelig også indblik i de seneste nyheder indenfor Arubas Experience First Platform produktportefølje, herunder hvordan Aruba kan hjælpe din virksomhed med at vækste jeres forretning med next generation wireless, wired, cloud, AI, security og location innovations.

Dagen skydes i gang i med et keynote indlæg leveret at Dobias van Ingen, EMEA SE Director & CTO for Aruba. Her kan du glæde dig til en inspirerende præsentation af Aruba’s Experience Edge vision, de trends vi ser i markedet, samt hvordan Aruba platformen kan skabe en bedre brugeroplevelse og en større værdi for din virksomhed.

Dagens talere

Dobias Van Ingen 
EMEA SE Director and CTO
Aruba

Guido Kragten
Solution Sales Enablement
Aruba Cloud Platforms
EMEA

Lasse Holm Garby
Country Manager
Aruba

Kim Skibsdal Lohse
Kontorchef Infrastruktur,
Core at Koncern IT
København Kommune

Thomas Friis Poulsen
CIO & strategic technical leader EFIF & Aarhus Business College

Firas Jaffar
Account Manager
Aruba

Dagens moderator
Liselotte Foverskov

Owner, Textrovert, Content writer & blogger

Program

Kl. 09.30

Morgenmad & registrering

Kl. 10.00

Velkomst
v./ Lasse Holm Garby, Country Manager, Aruba

Kl. 10.15

Aruba Keynote
v./ Dobias van Ingen, Aruba EMEA CTO & SE Director

Vi kickstarter Arrow Aruba Inspiration Day med en inspirerende præsentation af Aruba Experience Edge visionen, de trends vi ser i markedet, samt fortæller hvordan Aruba platformen kan skabe en bedre brugeroplevelse og en større værdi for din virksomhed. Aruba designer og leverer velfungerende netværksløsninger, der sørger for hurtig, automatiseret og driftssikker kommunikation, samt giver brugere den bedste oplevelse. Aruba leverer bl.a. software-defined løsninger til såvel campus, cloud, hybrid, mobility og IOT med en og samme netværksplatform, Aruba Experience Architecture, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvad skal der til for at sikre alle en sikker adgang, og hvordan afdækker du på en intelligent måde den adfærd, brugere og enheder har på netværket, efter det er kommet på? Dette er blot nogle af de emner, Dobias van Ingen vil diskutere på dagen.

Kl. 11.00

Kundecase – Københavns Kommune
v./ Kim Skibsdal Lohse, Kontorchef, Infrastruktur – Core at Koncern IT

Københavns Kommune har et meget stort netværk spredt over et begrænset geografisk område, og som alle er afhængige af. Med ca. 3000 LAN-switches, 8000 AP’er og 1000 lokationer sikrer de netværk i en meget stor del af Københavns Kommune, og der er store forventninger til både sikkerhed og oppetid. Derfor har de højt fokus på både teknik og drift.

De har valgt Aruba med både LAN-switches, AP’er, ClearPass samt Airwave Glass, da det passer godt ind i den strategi, hvor de arbejder meget med stordrift og automatisering for både at sikre stabilitet og lave omkostninger for skatteyderne.

Kl. 11.30

Pause - formiddagslækkerier

Kl. 11.45

Aruba ClearPass & Airwave
v./ Dobias van Ingen, Aruba EMEA CTO & SE Director

Dobias vil i forlængelse af København Kommunes indlæg dykke ned i de nævnte Aruba løsninger, herunder Aruba ClearPass og Airwave. ClearPass er en platform til adgangskontrol, sikkerhed og styring af både kablede og trådløse netværk. Platformen giver rolle- og enhedsbaseret kontrol og styring ifm. netværksadgang for medarbejdere, underleverandører og gæster på tværs af alle typer netværk. Få indsigt i hvordan du kan implementere og håndhæve alle aspekter af adgangssikring fra én central platform, samt hvordan ClearPass hjælper med at få indblik i hvem og hvad, der kobler på netværket. Hør også hvordan du kan opnå store fordele ved at benytte Dynamics Segmentation.

Dobias vil ligeledes belyse de væsentligste features og anvendelsesmuligheder med Airwave, herunder hvordan du med Airwave kan få indsigt i det kablede og trådløse netværk – den eneste multi-vendor platform designet med mobile enheder og applikationer i tankerne. Ved proaktivt at overvåge tilstand og ydeevne for alle forbundne enheder giver Airwave den indsigt, du har brug for til at understøtte den moderne, digitale arbejdsplads.

Hør hvordan du via Airwave kan overvåge klientadfærd, foretage proaktiv fejlfinding på applikationer og planlægge og fordele netværkskapacitet. Hør også om mulighederne med det nye Aruba Clarity modul samt VisualRF.

Kl. 12.15

Kundecase – EFIF
v./ Thomas Friis Poulsen, CIO & strategic technical leader, EFIF & Aarhus Business College

EFIF er et IT-driftsfælleskab med over 20​​ uddannelsesinstitutioner fordelt ud over hele landet. Deres fokus er at sikre problemfri IT for over 100.000 brugere gennem full-service-løsninger. EFIF har en Aruba Core infrastruktur, og ca. 60% af deres medlemmer benytter også Aruba til kanten. Hør om EFIF’s erfaringer med Aruba’s løsninger som en del af deres tilbud til skoler og institutioner herunder Aruba User Experience Insights (tidligere Cape Networks Solution), og HPE’s Intelligent Management Center. EFIF har desuden igangsat et nyt projekt med Aruba ALE (Analytics & Location Engine), hvor de vil kunne registrere studerendes fremmøde samt optimere på lokaleudnyttelse.

Kl. 12.45

Frokostbuffet

Kl. 13.30

Aruba User Experience Insight & ALE
v./ Guido Kragten, Solution Sales Enablement, Aruba Cloud Platforms, EMEA

Guido Kragten vil i forlængelse af EFIF’s indlæg dykke ned i de nævnte Aruba løsninger, herunder Aruba User Experience Insights & Aruba Analytics og Location Engine (ALE). Lad dig blive inspireret af hvordan du med Cape Networks Solution får proaktiv problemløsning og support, intelligent netværk og app performance analyse samt visuel opsætning og validering fra hvor som helst.
  
Få indsigt i hvordan ALE sammen med Aruba’s Access Points indsamler data om Wi-Fi-aktiverede mobile enheder og bruger disse data i eksterne analyseprogrammer og applikationer til at skabe indsigt i, hvordan personer, enheder og apps anvender netværket. Hør hvordan det kan lede til business intelligence, som kan bruges til at skabe bedre forretningsgange. Det kan fx være ift. bevægelsesmønstre - herunder oftest anvendte ruter eller hvor ofte og hvor længe brugere gennemsnitligt opholder sig forskellige steder.

Kl. 14.00

Aruba Central 
v./ Guido Kragten, Solution Sales Enablement, Aruba Cloud Platforms, EMEA
 
Guido vil igen tage dig igennem en inspirerende præsentation med fokus på en af Aruba’s populære løsninger - Aruba Central. 

Central er en cloud-baseret netværks management løsning, der giver information omkring dit netværk og virksomhed. Hør hvordan du med Aruba Central altid kan administrere dine Instant AP’er, uanset hvor du befinder dig, samt hvordan du kan rulle Wi-Fi, kablet og controller infrastruktur ud med en ny mobile app.

Aruba Central har også avanceret funktionalitet som fx. ‘customizable’ gæste Wi-Fi, Aruba Clarity og Presence Analytics, hvilket vi også vil komme omkring i præsentationen. 

Kl. 14.30

Pause - eftermiddagslækkerier 

Kl. 14.50

Velkommen til Wi-Fi 6! 
v./ Firas Jaffar, Account Manager, Aruba

I dette indlæg vil vi komme med vores bud på, hvorfor der bliver talt så meget om Wi-Fi 6 og 5G (mobilt bredbånd). Vi giver dig indsigt i hvordan Wi-Fi 6 og 5G kan fungere sammen, hvilke nye tiltag Wi-Fi 6 bringer, samt hvorfor det kunne være interessant for din virksomhed. 

Sidst men ikke mindst vil du få en introduktion til Aruba AP 500 serien herunder Aruba’s nye AP 500 serie, der indeholder Wi-Fi 6 samt en ny IoT radio, som kan benyttes til at kommunikere med det voksende antal IoT enheder.
 

Kl. 15.15

Afslutning & tak for i dag

Tid & Sted


Onsdag den 28. august 2019, Kl. 9.30-15.00
Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

Kontakt

Lars Grubach
Arrow ECS
+45 2819 6077
lars.grubach@arrow.com

Lasse Holm Garby
Aruba
+45 2144 0896
lasse.holm.garby@hpe.com

Om Aruba

Aruba, er en del af Hewlett Packard Enterprise og blandt de absolut førende leverandører af next-generation netværksløsninger.

Aruba designer og leverer velfungerende netværksløsninger, der sørger for hurtig, automatiseret og driftssikker kommunikation, samt giver brugere den bedste oplevelse. Aruba leverer bl.a. software-defined løsninger til såvel campus, cloud, hybrid, mobility eller IOT med en og samme netværksplatform, Aruba Experience Architecture, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Aruba er for 13. år i træk anerkendt af Gartner som den ledende leverandør inden for LAN/WLAN løsninger og er nr. 1 på 5 af de 6 kritiske capabilities, som Gartner måler leverandører på. Aruba er bl.a. nr. 1, som den mest multi-vendor venlige netværksplatform med åbne API’er, som giver stærk integration med andre teknologier og producenter, bl.a. Microsoft Skype & Teams, Office 365, Salesforce, SAP, Palo Alto, Check Point samt mere end 145 forskellige markedsledende sikkerhedsproducenter.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.