Arrow Citrix TeamsDate

Arrows monthly Citrix briefing er en live platform, hvor du får den personlige og direkte adgang til kontaktpersonerne omkring din Citrix forretning.

Formålet med disse månedlige TeamsDates er, i et åbent forum, at skabe nærhed mellem Arrow og Citrix partnerne, så der er en nemmere adgang til information og praktisk vidensdeling.  

Briefing-deltagere fra Arrow & Citrix:

De faste deltagere er Arrows Citrix team sammen med en Citrix Partner Manager, der alle står klar til en morgenbriefing og besvarelse af spørgsmål fra partnerne. Emner og spørgsmål kan omhandle alt fra produktporteføljen, arkitekturer, launchdatoer, tilbudsgivning, licensforhold, demo muligheder og andre salgstiltag osv.

Hvem kan deltage:

Alle Arrows Citrix Partnere som har berøring med Citrix i organisationen – lige fra teknik til salg og marketing.

Briefing strukturen:

TeamsDaten vil indlede med et aktuelt tema eller nyhedsindlæg, hvorefter månedens aktiviteter annonceres. Herefter er der åben ”sal” for spørgsmål og besvarelser. Det er muligt at komme med ønsker og forslag til, hvilke indlæg Arrow skal holde som indledning. Spørgsmål vil i dette forum typisk besvares mere generelt, hvor den videre detaljerede dialog gerne tages individuelt med den enkelte partner efterfølgende. Spørgsmål, som kræver nærmere opfølgning, før de kan besvares i åbent forum, kan indsendes løbende op til briefing teamet i Arrow.
 
TeamsDaten forventes at tage ca. 30 minutter.

Monthly Briefing datoer

6. september
4. oktober
6. november
6. december

Teamsdate tidspunkt

Kl. 8.30 – 9.00

Kontakt

Adeline Dufour
Business Developer
+45 3016 1369
adeline.dufour@arrow.com

Bjarne Træholt 
Product Manager
+45 2084 7023
bjarne.traeholt@arrow.com

Preview Notice

This is a view of a work in progress at emarketeer.com

This page is now viewed "out of context" and all links may not work as intended.

Close this notice